➖ Zápas dvou poločasů B týmu ➖

Píše se neděle 16.10., což pro naše béčko znamená jediné - další kolo Okresního přeboru. Tentokrát se nám postavil nováček soutěze, který loni postoupil z 1.A. třídy - Atlantis.

Od prvních minut bylo jasné, že jsme nastoupili s pocitem, že se soupeř porazí sám. Soupeř nás ale velmi rychle vyvedl z omylu. Hned z první vážnější šance prostřelili Zukyho a my jsme si uvědomili, že už bychom konečně mohli začít hrát - 0:1. Bohužel ale jak jednou začneš, je těžké se ihned dostat do tempa, takže nám trvalo skoro celý první poločas, než jsme postupně přebrali otěže hry. Futsalový nejvyšší (teď nemyslím našeho manažera) se k nám postavil čelem, když jsme během dvou minut otočili stav utkání. Nejprve to na sebe při přečíslení dva na jednoho vzal Nosál a přesným bodlem k tyči vyrovnal - 1:1. Hned na to se konečně prosadil náš prozatím spící klenot Ruda - 2:1.

Ve druhém poločase už se hra odvíjela podle našich not, soupeř hrozil jen výjimečně. Co se ale povedlo v první půli nám, tedy vstřelit branku z ničeho, povedlo se tentokrát soupeři. Při přečíslení se dostal útočník Atlantisu k zakončení, Zuky jeho pokus výborně chytil, ale bohužel se kulatý nesmysl nějak záhadně vrátil k zakončujícímu hráči a pro toho už nebyl problém dorazit do prázdé kasy - 2:2. Vyrovnání se na nás ale nijak výrazně nepodepsalo, naopak jsme zařadili ještě větší rychlostní stupeň. Soupeř naše útoky zastavoval pouze za cenu nedovolených zákroků, což vyvrcholilo 9 vteřin před koncem, kdy si Atlantis připsal šestý faul, což znamenalo jediné - trestný desetimetrový kop. K němu se postavil Janys, ale bohužel trefil pouze dobře postaveného brankáře.

Remíza se nakonec zdá být zasloužená, oba týmy tahaly otěže zápasu jeden poločas. Nebýt našeho podcenění, nemám pochyb, že bychom si odnesli všechny body. Snad nás tato zbytečná ztráta bodů nakopne a k dalším utkáním přistoupíme opět zodpovědně.

Sestava Hombres B : Zukal - Ryšavý, Nos, Šerák, Borýsek, Michajlik - Janoušek, Žák, Kitner, Spáčil

Kalendář
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31