✅ Všechny body zůstaly na domácí palubovce ✅
✅ Všechny body zůstaly na domácí palubovce ✅

Sobota 12.11. patřila našemu áčku, které se poprvé představilo na domácí palubovce v aréně na Vodové. Konečně to vypadalo, že se sejdeme v jakš takš plné sestavě, jenže když už jsme se slezli, tak si Janys obnovil zranění z předchozího zápasu, Mirus první poločas nastoupil na jedno střídání také kvůli zranění a Dodymu se nepodařilo vypořádat se zánětem spojivek, takže toho taky moc neodkopal. No a pak tu máme Rudu, který přišel z města zodpovědně už v 5 ráno. Sraz byl na hale 10:45, takže toho moc nenaspal, což se na něm evidentně podepsalo.

Do zápasu jsme ale vstoupili na naše poměry až neuvěřitelně, když jsme ve 12. minutě zvyšovali už na 3:0. První zásah si připsal ve druhé minutě kapitán Milan Němeček, když zakončil individuální akci přesně pod nohy zasahujícího brankáře Amoru – 1:0. Nedlouho na to se prodral Michal Ryšavý po pravé lajně a servíroval balón krásně do vápna, kde se hostující brankář snažil zasáhnout, ale naštěstí pro nás si srazil míč do klece – 2:0. Ve zmiňované 12. minutě jsme rozehrávali aut, Toty krásně nastřeloval na zadní, kde už číhal nikým nehlídaný David Zouhar, který si připsal první gól za áčko – 3:0. To ale od nás bylo na dlouhou dobu vše. Přestali jsme hrát, začali jsme soupeře pouštět do šancí, z čehož pramenil faul v našem pokutovém území a následná penalta pro hosty. Hráč hostí zkušeně zavěsil – 3:1. Ještě jsme se ani nevzpamatovali z toho, co se stalo, zbytečně jsme se na střídačce dohadovali, zda pecka byla, nebo ne, a na nás už se valil další útok. Tentokrát nás hosté přečíslili, ale hostující hráč nic nevymýšlel a napálil to pod víko - 3:2. V devatenácté minutě bylo ještě hůř, když zdánlivě neškodnou střelu tečoval Miguel mimo můj dosah – 3:3. Naštěstí v poslední minutě poločasu Michal Ryšavý vše napravil, a to nechytatelnou střelou z voleje ze střední vzdálenosti – 4:3. Tento moment nás hodně uklidnil, v šatně jsme se řekli, co na soupeře platí a co vylepšíme do druhého poločasu.

Hned od začátku druhé půle jsme na soupeře vletěli, Ruda asi vystřízlivěl, vzal na sebe, udělal dvě kličky a při obou ho hosté nedokázali zastavit jinak než faulem. Přímý kop si postavil Milan Němeček a se štěstím s odrazem obránce Amoru skončil kulatý nesmysl v síti – 5:3. Dvě minuty jsem se dostal k odraženému balónu, poslal ho do volného prostoru, kde si ho našel Miroslav Malíř a nechytatelnou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě – 6:3. Druhý poločas jsme nutno říct, odehráli opravdu zodpovědně a nepouštěli jsme soupeře do větších šancí. Výjimkou byla 26. minuta, kdy se na mě z pravé strany řítil hráč Vyškova osamocen a i když jsem si na míč sáhl, zapadl za háčky vzdálenější tyče – 6:4. Ještě ale v téže minutě jsme dokázali zareagovat a zvýšit vedení. Totem poslal opět střílený balón do vápna, kde již čekal Petr Pokorný, který to krásně usměrnil patičkou na zadní tyč a stanovil tak konečné skóre – 7:4.  Z naší aktivní hry pramenilo, že hosté měli již během deseti minut na kontě 5 faulů, takže si nemohli dovolit chodit do soubojů na 100%, čehož jsme výborně využívali, čímž jsme se dostali ke dvěma desetimetrovým kopům za šestý faul. Jediné negativum ze soboty bych viděl v zahrávání těchto situací. Letos jsme měli již 3 pokusy, béčko také minimálně 2, ale ani jeden jsme neproměnili.

Děkujeme soupeři z Vyškova za kvalitní a férový zápas. Dále bychom chtěli poděkovat fanouškům, kteří si přišli zpříjemnit sobotní oběd.

V pátek zajíždíme do Pohořelic, kde nám od 20:15 bude soupeřem Technika Brno. Věříme, že se všichni polámaní borci dají do kupy a budeme moct odehrát zápas v plné sestavě. Držte nám palce!

Sestava Hombres “A“: Křen – Do, Ryšavý, Oščádal, Janoušek, Němeček - Žák, Zouhar, Malíř, Pokorný

#SpoluZaHombres

Kalendář
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30