✅ Neuvěřitelných 10 diváků sledovalo novoroční nadělování Hombres. ✅
✅ Neuvěřitelných 10 diváků sledovalo novoroční nadělování Hombres. ✅

Výsledek 12:2 vypadá jako poklidná kanonáda, ale v prvním poločase nám trvalo 18 minut, než jsme poprvé prostřelili výborně chytajícího brankáře hostí. Poté jsme se, ale prosadili v každé z následujících šesti minut, takže ve 23. minutě bylo skóre již 6:0. Od té doby se zápas dohrával v pohodovém tempu, hlavně se nezranit, udělat si žízeň v tento slunečný sobotní den, a přidat pár hezkých branek. Ale hezky popořádku…

Ve druhé minutě vystihnul Milan soupeřovu rozehrávku a rozjel tak přečíslení tři na dva. Raději než střelu volil přihrávku do strany na Miruse, který mu narážečkou vracel před prázdnou kasu, ale obránce hostí se stihl včas zorientovat a špičkou vypíchl míč na roh. Tento roh jsme rozehráli výborně, Janis na zadní tyči našel Miruse, ale tomu se nepodařilo seštelovat kopyta a meruna tak skončila těsně mimo. V polovině čtvrté minuty si zaběhl za obranu Totem, jeho střelu z úhlu lapil góloš a následnou dorážku poslal Totem pouze do tyče. První velká šance tedy zůstala nevyužita. Ihned poté poprvé zahrozili i hosté, když Dody ztratil na polovině balón a soupeř se řítil do přečíslení dva na jednoho. Naštěstí se výborně stihnul vrátit Janis a soupeř tak nestihnul kvalitně zakončit. V následujících minutách pokračovalo naše ostřelování hostujícího brankáře, ale co nechytil on, udělala za něj jeho dobře postavená svatyně. Nedokázali jsme proměnit ani samostatný nájezd dvou na nikoho, tohle by nás v těžších zápasech mohlo mrzet. Střeleckou smůlu jsme protrhli až ve zmíněné 18. minutě, kdy nadvakrát dorazil Mirus Totemovu střelu – 1:0. Hned o půl minuty později vystihl Ruda rozehrávku hostí a poslal křižný pas na nikým nehlídaného Totema, který pohodlně navýšil na 2:0. To ale ještě nebylo do konce poločasu vše. Půl minutky před koncem se k meruně na úrovní penalty dostal Dody, a krásně umístěnou střelou k tyči zvýšil na 3:0.

V první minutě druhé poloviny vyslal Mirus pas až od naší brány na Miguela. Když jsem Miruse pochválil, že krásně přihrál, odvětil jen : já vím…. Skromnost sama. Miguel posunul míč na Janise, který odrazem od obránce zvýšil na 4:0. Nedlouho potom výborně napadal Milan rozehrávku obránce, který zazmatkoval, a předložil Mirusovi jeho druhý gól jako na zlatém podnose – 5:0. Aby toho nebylo málo, šestý zářez přidal Janis, který dorážel Mirusův střílený centr – 6:0. To už bylo moc na hostujícího golmana, který si šel stoupnout raději na hrot a Kalábek tak zkoušel power-play. Ani tato hra ale soupeři moc nevyšla, po delším obehrávání přišla špatná křižná přihrávka, kterou Mirus bez problému uklidil přes celé hřiště do prázdné a dovršil tak hattrick – 7:0. To ale soupeře neodradilo a ve hře bez brankáře pokračoval. Bohužel pro ně, opět bez větších šancí. Jedinou vážnější střelou tak bylo, když mě hráč hostí nakouřil přímo na nos. Tak jsem se jim za to pomstil nejlepším možným způsobem – zachycená rozehrávka a střela přes celé hřiště – 8:0. Dvě minuty na to přišla opět ztráta jednoho z posledních hráčů Kalábku a Mirus s Dodym si pohráli s posledním obráncem a první jmenovaný přidal svůj čtvrtý gól v utkání – 9:0. To už bylo na soupeře moc a raději se vrátil ke hře s brankářem. Těžko říct, jestli jim to pomohlo, nebo jsme jim to svým nasazením ulehčili, ale hráči v černých dresech se postupně dostávali do větších šancí. Ještě před nimi ale dokonal svůj hattrick i Janis, který opět za pomoci obránce zvýšil na 10:0. Dárek od ježíška v podobě nových střelek tak nemohl být lepší. Děkujeme Sandro! Po navýšení na dvouciferný počet branek si hosté vzali time-out, který jim nutno říct pomohl, nám naopak uškodil. V jedné ze šancí nám soupeř utekl po lajně, a předložil zpětnou přihrávku na penaltu a soupeř se mohl dostat na takzvaný scoreboard, ale tentokrát jsem byl ještě proti. 10 minut před koncem se ale už soupeř dočkal, když si Kalina navedl míč na střed a vystřelil po zemi do mého protipohybu – 10:1. O chvíli později se tentýž hráč pokusil skórovat z přímého kopu, ale já byl proti. Na 11:1 zvyšoval Totem, když se k němu po skrumáži odrazil balon na desítku a s trochou štěstí procedil balon pod brankářovýma rukama. Necelou minutu před koncem se hosté naposledy pokusili o hru bez brankáře a konečně jim to vyšlo. Křížný pas přes brankoviště, jen teda místo soupeře tyčku zavíral Milan, který zkušeně uklidil holení k tyči – 11:2. Nutno říct, že si náš kapitán za svůj výkon branku zasloužil…. To ale ještě nebylo vše, 20 vteřin před koncem se dostal k odraženému míči Totem a pohotově ho pověsil do šibenice a uzavřel tak skóre sobotního utkání – 12:2.

Soupeři děkujeme za to, že zápas ani za rozhodnutého stavu nevzdal a bojoval do úplného konce. Pak také samozřejmě děkujeme všem 10, slovy deseti fanouškům.

Kalendář
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30